Новинка! Афлубін® ІмуФаст. Потрійна підтримка імунітету!

17 ноября 2020 Новинка! Афлубін® ІмуФаст. Потрійна підтримка імунітету!

Афлубін® представляє новинку – Афлубін® ІмуФаст – льодяники з потрійною дією: для зміцнення імунної системи, заряду енергії та пом’якшення горла.

Під час деяких періодів протягом року, наприклад, в період застуд (в тому числі ГРВІ), ви можете відчути, що вашому організму потрібна підтримка. Новий Афлубін® ІмуФаст допомагає зміцнити вашу імунну систему, коли вам це найбільш необхідно.

Завдяки спеціально розробленній формулі – в складі ефективні рослинні екстракти, вітаміни та мікроелементи – Афлубін® ІмуФаст має сильну потрійну дію: підтримує імунну систему, допомагає підтримувати енергетичний рівень, пом’якшує захриплість, заспокоює кашель.

Бузина допомагає пом’якшити прояви застуди, створює приємні відчуття при подразненні в горлі, кашлі та захриплості.

Ехінацея сприяє правильному функціонуванню природної захисної системи організму.

Ментол має заспокійливий ефект на горло, глотку і голосові зв’язки.

Комплекс вітамінів групи В і вітаміни С, Д3 сприяють зменшенню втоми, забезпечують енергетичну підтримку та стимулюють імунну систему.

Вітамін С, цинк і селен сприяють нормальному функціонуванню імунної системи.

Рекомендований для дітей з 7ми років і дорослих.

Без цукру / глютену / лактози / штучних барвників і консервантів, підходить для вегетаріанців – продукт повністю в тренді харчування сучасних людей.

Виробляється в Швейцарії.

Підтримайте свій імунітет, коли це необхідно.

Афлубін® ІмуФаст вже на полицях аптек України!

ВНИМАНИЕ! Цены актуальны только при оформлении заказа в электронной медицинской информационной системе Аптека 9-1-1. Цены на товары при покупке непосредственно в аптечных заведениях-партнерах могут отличаться от указанных на сайте!

Загрузка
Промокод скопирован!