Знижка 20% на дитяче печиво ТМ Heinz

7 ноября 2020 Знижка 20% на дитяче печиво ТМ Heinz

       Вже в 6-7 місяців малюки починають робити перші виразні жувальні рухи яснами. Повноцінно пережовувати їжу крихітка навчиться ближче до 2 років, а повністю координувати процеси відкусування, пережовування і ковтання - тільки до 4 років. І від того, наскільки успішно дитина пройде цей період, залежить розвиток зубощелепної системи, розвиток мовних навичок, здатність їсти блюда із загального столу.

      Як тільки дитина починає тягнути в рот іграшки і активно їх кусає (зазвичай це відбувається ближче до 6 місяців), запропонуйте малюкові розчинне печиво ТМ Heinz, а також шматочки м'яких фруктів.

       Крім того, що печиво ТМ Heinz відмінно допомагає розробляти жувальні навички, воно також ідеально підходить для підвечірків. Швидко розчиняється у воді і молоці, перетворюючись на кашку кремоподібної консистенції. Переважання в рецептурі печива молочних білків, збагачення вітамінами групи В і мінералами - забезпечує потреби дитини у вітамінах і мінерал аж до шкільного віку.

 

ТМ Heinz – створено експертами, схвалено мамами!

ВНИМАНИЕ! Цены актуальны только при оформлении заказа в электронной медицинской информационной системе Аптека 9-1-1. Цены на товары при покупке непосредственно в аптечных заведениях-партнерах могут отличаться от указанных на сайте!

Загрузка
Промокод скопирован!